Καθαρισμός μαρμάρινων δαπέδων

καθαρισμός μαρμάρινων δαπέδωνΤα μαρμάρινα πατώματα γενικά είναι από τα πλέον ανθεκτικά στην φθορά όμως ακόμα και αυτά χάνουν σταδιακά την γυαλάδα τους μετά από χρόνια χρήση. Με την κατάλληλη φροντίδα, δηλαδή την χρήση των σωστών καθαριστικών και των κατάλληλων μηχανημάτων μπορείτε να επαναφέρετε την γυαλάδα στα μαρμάρινα πατώματα σας καθώς επίσης να εξαφανίσετε τυχόν γρατζουνιές και γδαρσίματα που έχουν δημιουργηθεί από τον χρόνο και την καθημερινή τριβή.

Επειδή τα μαρμάρινα πατώματα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα πρέπει να καθαρίζονται με συγκεκριμένα καθαριστικά και μετά να γυαλίζονται. Οι θαμπές ή φθαρμένες μαρμάρινες επιφάνειες μπορούν να αποκατασταθούν με την χρήση των κατάλληλων προϊόντων και ακολουθώντας τις σωστές διαδικασίες.

Σε κάθε περίπτωση αν καθαρίζετε μόνοι σας μαρμάρινα πατώματα θα πρέπει να προσέχετε να είναι πάντα νωπά κατά τον καθαρισμό και πότε να μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά ή μεταλλικά αντικείμενα για να αφαιρέσετε λεκέδες και βρομιές. Επίσης κάτι ιδιαίτερα σημαντικό είναι να μην χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό σφουγγάρια με σύρμα, για να αποφύγετε την πρόκληση ζημιών στο πάτωμα και ακόμα ποτέ να μην καθαρίζετε μαρμάρινα πατώματα με πολύχρωμα σφουγγάρια καθώς υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης του χρώματος τους.

Αν αυτό που επιθυμείτε είναι ένα άψογο αποτέλεσμα, επικοινωνήστε μαζί μας. Διαθέτουμε τα κατάλληλα καθαριστικά, ειδικά μηχανήματα και εκπαιδευμένο προσωπικό για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!