Υπηρεσίες καθαρισμού

υπηρεσίες καθαρισμούΣήμερα υπάρχουν δεκάδες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού σε όλη την Ελλάδα, όλες εμφανίζονται έτοιμες και πρόθυμες να αναλάβουν οποιουδήποτε τύπου καθαρισμό τους ζητήσετε. Για να μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή υπάρχουν κάποιοι βασικοί παράγοντες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε:

 

1) Αρχικά θα πρέπει να καταλήξετε τη είδους καθαρισμό χρειάζεστε πχ απολύμανση ή απεντόμωση; και τα σημεία που θέλετε να εστιάσετε τον καθαρισμό πχ γυάλινες επιφάνειες ή πατώματα; Έχοντας αρχικά καταλήξει στο τι χρειάζεστε μπορείτε να περιορίσετε την έρευνα σας στις εταιρείες που παρέχουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

2) Ρωτήστε γνωστούς και συνεργάτες για συστάσεις. Μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού και κάνει σωστά τη δουλειά της σίγουρα θα έχει συστάσεις και θετικά σχόλια.

3) Αποκλείστε κατευθείαν συνεργεία που δεν έχουν άδεια λειτουργίας ή όπως λέμε απλά δουλεύουν "μαύρα". Τέτοιου είδους συνεργία δεν είναι σε καμία θέση να σας παρέχουν εγγυήσεις ή ασφάλεια.

4) Επικοινωνήστε με την ή τις εταιρείες που έχετε εντοπίσει και μιλήστε με τον υπεύθυνο με σκοπό να καταλάβετε τον τρόπο που λειτουργεί και πως θα πραγματοποιήσει τον καθαρισμό που σας ενδιαφέρει. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να αποκλείσετε άμεσα όσους κρίνετε ότι δεν μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση ή όσους δεν σας πείθουν με τις απαντήσεις τους.

5) Ρωτήστε τα συνεργεία τι είδους μηχανήματα και εξοπλισμό χρησιμοποιούν όπως επίσης τι καθαριστικά. Αν αρνηθούν να σας απαντήσουν ή λάβετε γενικές και αόριστες απαντήσεις μην τους επιλέξετε.

6) Σίγουρα η τιμή είναι ένας από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες στην επιλογή σας, όμως δεν θα πρέπει να είναι και ο μοναδικός! Δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από μια πολύ δελεαστική οικονομικά προσφορά καθώς αν το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό το πιθανότερο είναι να καταλήξετε να ξοδέψετε ακόμα περισσότερα χρήματα στο τέλος.