Συνεργείο καθαρισμού – επαγγελματικοί χώροι

συνεργειο καθαρισμουΚάθε επιχειρηματίας, γνωρίζει ότι η σωστή υπηρεσία καθαρισμού, είναι βασική ανάγκη για την εύρυθμη και υγιή λειτουργία μιας επιχείρησης, κάτι που μόνο ένα συνεργείο καθαρισμού μπορεί να εξασφαλίσει σε απόλυτο βαθμό.

 

Ειδικοί καθαρισμοί, πότε είναι απαραίτητοι

συνεργεια καθαρισμουΤα συνεργεία καθαρισμού, προσφέρουν μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι ειδικοί καθαρισμοί. Οι ειδικοί καθαρισμοί, πραγματοποιούνται με την χρήση ειδικών μηχανημάτων και από εξειδίκευμένο προσωπικό, κάτι που διαθέτουν τα συνεργεία της Pancleaners. Για ποιες υπηρεσίες όμως, και πότε είναι απαραίτητοι οι ειδικοί καθαρισμοί;

 

Καθαρισμός πολυκατοικιών

καθαρισμος πολυκατοικιωνΟ καθαρισμός πολυκατοικίας είναι σημαντικός τόσο για την συνολική εικόνα του κτιρίου, όσο για την καθαριότητα και την απολύμανση που επιβάλλεται να δέχονται οι κοινόχρηστοι χώροι που μοιράζονται οι ένοικοι.

Συνεργεία καθαρισμού, μια πολύτιμη υπηρεσία

συνεργειο καθαρισμουΟ καθαρισμός επαγγελματικών χώρων και οικιακών χώρων είναι εργασία επίπονη και χρονοβόρα, ειδικά στους πλέον γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της ζωής. Τα συνεργεία καθαρισμού, είναι απαραίτητα για τη εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης αλλά και στο προσωπικό χώρο ενός εργαζόμενου ή επιχειρηματία με απαιτητικά ωράρια.

Επιλέξτε συνεργείο καθαρισμού για επαγγελματικούς χώρους

συνεργεια καθαρισμουΤα περισσότερα συνεργεία καθαρισμού προσφέρουν υπηρεσίες τόσο σε οικιακούς χώρους όσο σε επαγγελματικούς. Η διαφορά πάντα φαίνεται από την εξειδικευμένη καθαριότητα που προσφέρει στους επαγγελματικούς χώρους, καθώς οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και περισσότερες.

Καθαρισμός παιδικού δωματίου χωρίς χημικά

καθαρισμος χωρις χημικαΤα παιδιά που εμφανίζουν αλλεργίες τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί δραματικά. Οι λόγοι που συμβάλλουν σε αυτό το φαινόμενο είναι πολλοί και αρκετά σύνθετοι, χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αντιμετωπίσουμε τους περισσότερους από αυτούς. Ένας όμως από τους κυριότερους παράγοντες που συμβάλλουν καθοριστικά στην εμφάνιση παιδικών αλλεργιών και μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε είναι η αυξημένη χρήση χημικών προϊόντων για τον οικιακό μας καθαρισμό.

Καθαρισμός τουαλέτας - αποτελεσματικός και οικολογικός

καθαρισμός τουαλέταςΟ καθαρισμός της τουαλέτας είναι πάντοτε δύσκολη υπόθεση! Υπάρχουν όμως κάποιες απλές συμβουλές που θα σας γλυτώσουν χρόνο και χρήματα ενώ ταυτόχρονα θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την χρήση χημικών προϊόντων που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Βιολογικός καθαρισμός με ατμό

βιολογικός καθαρισμός με ατμόΟ βιολογικός καθαρισμός με μηχανήματα ατμού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός και πάνω απ' όλα 100% φυσικός! Ο καθαρισμός με ατμό είναι ίσως ο πλέον οικολογικός καθώς προσφέρει τον βαθύ καθαρισμό του ατμού αλλά ταυτόχρονα δεν έχει καθόλου χημικές ουσίες καθώς βασίζεται μόνο στον ατμό του νερού.

Καθαρισμος κτιριων

καθαρισμος κτιριωνΟ καθαρισμος κτιριων είναι μια αρκετά πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία καθώς περιλαμβάνει τον καθαρισμό μεγάλων χώρων και διαφορετικών αντικειμένων. Ο καθαρισμος κτιριων συνολικά περιλαμβάνει από τον καθαρισμό των γυάλινων επιφανειών που διαθέτει εσωτερικά και εξωτερικά, το καθάρισμα και γυάλισμα των δαπέδων του, την απομάκρυνση σκουπιδιών ή ακόμα και μπάζων, το καθάρισμα των μοκετών ή των χαλιών που υπάρχουν και μια σειρά ακόμα από διάφορες εργασίες που μπορεί να χρειάζεται ένα κτίριο ανάλογα με την χρήση του.

Απώθηση πτηνών

απώθηση πτηνώνΗ απώθηση πτηνών έχει ως σκοπό την απομάκρυνση τους από κάποιο συγκεκριμένο σημείο ή περιοχή και σε καμία περίπτωση την εξόντωση τους. Τα πουλιά χωρίς αμφιβολία προσφέρουν πολλά θετικά όπως για παράδειγμα απομακρύνουν ενοχλητικά έντομα και σίγουρα είναι όμορφα, όμως υπάρχουν κτήρια ή μέρη κτηρίων όπου η παρουσία τους είναι ενοχλητική και πολλές φορές βλαβερή.

Διατηρήστε τα χαλιά σας σε άριστη κατάσταση

καθαρισμος χαλιωνΤα χαλιά είναι λογικό από την καθημερινή τριβή και την πάροδο του χρόνου να φθείρονται. Όμως υπάρχουν μερικές απλές και έξυπνες κινήσεις που σας επιτρέπουν να διατηρείται τα χαλιά σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση!

1) Καθαρίστε τα χαλιά σας με ηλεκτρική σκούπα όσο ποιο συχνά μπορείτε. Προσπαθήσατε να καθαρίζετε τα χαλιά σας με ηλεκτρική σκούπα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Με αυτό το τρόπο απομακρύνετε σκουπίδια, τρίχες, σκόνη και οτιδήποτε άλλο έχει πέσει στο χαλί.

Καθαρισμός μαρμάρινων δαπέδων

καθαρισμός μαρμάρινων δαπέδωνΤα μαρμάρινα πατώματα γενικά είναι από τα πλέον ανθεκτικά στην φθορά όμως ακόμα και αυτά χάνουν σταδιακά την γυαλάδα τους μετά από χρόνια χρήση. Με την κατάλληλη φροντίδα, δηλαδή την χρήση των σωστών καθαριστικών και των κατάλληλων μηχανημάτων μπορείτε να επαναφέρετε την γυαλάδα στα μαρμάρινα πατώματα σας καθώς επίσης να εξαφανίσετε τυχόν γρατζουνιές και γδαρσίματα που έχουν δημιουργηθεί από τον χρόνο και την καθημερινή τριβή.

Υπηρεσίες καθαρισμού

υπηρεσίες καθαρισμούΣήμερα υπάρχουν δεκάδες εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού σε όλη την Ελλάδα, όλες εμφανίζονται έτοιμες και πρόθυμες να αναλάβουν οποιουδήποτε τύπου καθαρισμό τους ζητήσετε. Για να μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή υπάρχουν κάποιοι βασικοί παράγοντες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε:

Καθαρισμος τζαμιων

καθαρισμος τζαμιωνΟ καθαρισμος τζαμιων μπορεί να γίνει με διάφορα υλικά και μέσα. Όλοι γνωρίζουμε τα κλασσικά υγρά καθαριστικά τζαμιών που μπορούμε να βρούμε σε οποιοδήποτε κατάστημα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τόσο σε μάρκες και αρώματα όσο και σε τιμές. Πέραν όμως αυτών υπάρχουν και άλλοι τρόποι καθαρισμού τζαμιών με αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα μάλιστα!

Καθαρισμός μοκετών

καθαρισμός μοκετώνΟ Καθαρισμός μοκετών ή ενός χαλιού μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολη υπόθεση και πολύ χρονοβόρα χωρίς μάλιστα το επιθυμητό αποτέλεσμα να είναι εξασφαλισμένο. Αντίθετα πολλές φορές παρά την προσπάθεια που καταβάλετε και τον χρόνο που αφιερώνετε, το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό! Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές απλές αλλά σημαντικές συμβουλές που έχουν ως σκοπό να σας βοηθήσουν στον καθαρισμός της μοκέτας σας.